1. Kokoonnumme V-maxeilla, ennakolta sovittuina aikoina, ennakolta sovituissa paikoissa kulkuriajon merkeissä, ympäri suomen.

2. Paikkakunnan/alueen kulkurivalvoja kirjaa osallistujat ylös ja toimittaa listan kulkurikirjurille. Mikäli valvoja ei pääsisi itse paikalle, hän hoitaa tilalleen vastuuhenkilön, jolle antaa asianmukaisen informaation/ohjeet ja ilmoittaa asiasta myös kulkurikirjurille.

3. Valvoja tarjoaa pullakahvit tai vastaavat osallistujille kulkuripaikalla ja toimittaa laskun rahastonhoitajalle tilinumeron kanssa.

4. Kesän mittaan voi tulla ns. Jokerikulkureita eli paikkoja ja aikoja, jotka ilmoitetaan vasta lähempänä tapahtumaa. Seuraa siis ja pysy mukana.

5. Pistelasku on yksinkertainen. Jokaisesta käydystä Kulkuritapahtumasta saat yhden pisteen. Tämä koskee myös valvojia poikkeuksena neljä ääripaikka kulkuria, jotka kaikki kiertämällä saa tupla pisteet eli yhteensä 8. Paikalle ON tultava maxilla ajaen tai kyydissä, muuten ei pistettä tipu. Jos kisa päättyy tasapisteisiin, voittaja ratkaistaan arvalla.


6.jos alaikäinen kannatusjäsen saapuu paikalle omalla moottoripyörällään saa myös pisteen.

7.jos käy kaikki paikat special päivänä (jos sellainen järjestetään) saa tupla pisteet.


8. 5 pisteestä saat hienon Kulkurimerkin, 10 pisteestä saat pronssisen Kulkurimerkin, 15 pisteestä saat hopeisen Kulkurimerkin ja 20 pisteestä saat kultaisen Kulkurimerkin.

Ensimmäisen kerran saavutettuasi perus, pronssi, hopea tai kulta merkin saat hihamerkin ja ”vuosi” laatan, jatkossa saavutettuasi saman tason saat vuosi laatan. eli tavoiteltavana on neljän ”tasoisia” peruslaattoja ja niihin vuosittain ansaittavia vuosilaattoja. Kuitenkin niin, että vuosittain saat vain yhden tason vuosi laatan.

kulkurimerkit toimitetaan viimeisen kulkuriajon jälkeen.