ILMOTTAUTUMINEN ON AUKI!

LINKKI

 

 

Nordic V-Max Suomessa 24.07. – 26.07.2015

 

Tapahtumapaikkana on Lautsian Lomakeskus Hauholla, kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa noin 150 km Helsingistä valtatie 12 (Lahti –Tampere) varrella. Samassa paikassa on järjestetty esim. 2014 Toukoajot V-Max Club Fnland ry:n toimesta. ( https://google/maps/L51Ji> )

 

Kuten aikaisempinakin vuosina, myös tänä vuonna 2015 tapahtumispaikka ja järjestelyt tulevat olemaa paremmat kuin aiempina vuosina.

 

Kaikki toiminta alueella, pelit, yöpymiset, saunat, ravintolat ja juhlatapahtumat tapahtuvat päärakennuksen läheisyydessä. Majoitus on n. 100 m säteellä. Tuolta alueelta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan majoitusmahdollisuuden.

 

Järven rannassa on saunarakennus, jossa on erikseen osastot miehille ja naisille sekä takkahuone. Jokainen voi myös lämmittää itse puulämmitteisen rantasaunan, ilman eri kustannuksia. Päärakennuksen kylpyläosasto on myös vieraiden vapaassa käytössä aamuisin ja iltaisin.

 

Aikataulu ja ohjelma tarkentuu myöhemmin. Tarkoituksena on järjestää ryhmäajo, erilaisia kilpailuja, burn-out-paikka ja tehonmittauspenkki). V-Max Ladyt järjestävät myös omaa ohjelmaa tapahtumaan saapuville naisvieraille.

 

Osallistumismaksu

 

Osallistumismaksu on 94€ , joka sisältää aktiviteetteja ja kaikki ateriat (ei alkoholijuomia) samoin kuin tapahtuman T-paidan ja tervetuliaispaketin.

 

ILMOITTAUTUMINEN AUKI !

 

Majoituskustannukset

 

Lautsiassa on sisämajoitustilat n. 200 henkilölle kahden hengen huoneista perhehuoneisiin saakka. Varustelutaso vaihtelee hostellityyppisestä majoituksesta (suihku yhteiskäytössä) hotellityyppiseen majoitukseen (oma suihku). Kaikissa huoneissa WC-tilat ovat omassa käytössä.

 

Teltta/asuntovaunu                       10€/yö (sisältää 2 hlö)

 

Sänky makuusalissa                        20€/yö

 

Hostelli/yhden hengen huone           24€/yö/huone (rajoitettu määrä)

 

Hostelli/kahden hengen huone          40€/yö/huone

 

Perhehuone (4-5 hlö)                     72€/yö/huone

 

Hotelli / yhden hengen huone           39€/yö/huone (rajoitettu määrä)

 

Hotelli / kahden hengen huone          70€/yö/huone

 

Petivaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huonehintaan

 

Osallistujat varaavat huoneet suoraan Lautsian myyntivarauksesta. myynti on avoinna ma-pe 08.00-16.00 (e-mail; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 03-6470820) . Lautsia veloittaa huonehinnat suoraan osallistujilta, eräpäivä 14 vrk ennen tapahtumaa.

 

 

 

ALOITA V-MAXIN 30-VUOTISJUHLAT HYVISSÄ AJOIN! TOIVOTTAVASTI NÄHDÄÄN HAUHOLLA