Säännöt 2016:

  1. Kokoonnumme V-maxeilla, ennakolta sovittuina aikoina, ennakolta sovituissa paikoissa Kulkuriajon merkeissä, ympäri Suomen.
  2. Kulkurivalvoja kirjaa ylös Kulkuri paikalla : nimi,tunnus ja kotiosoite & toimittaa listan Kulkurikirjurille. Mikäli valvoja ei pääsisi itse paikalle, hän hoitaa tilalleen vastuuhenkilön, jolle antaa asianmukaisen informaation/ohjeet ja ilmoittaa asiasta myös Kulkurikirjurille.
  3. Kulkurivalvoja tarjoaa pullakahvit tai vastaavat osallistujille kulkuripaikalla ja toimittaa laskun rahastonhoitajalle tilinumeron kanssa.
  4. Kulkuriajojen yhteyteen voidaan järjestää viikonlopputapahtuma (esim. kiihdytysajot, illanviettoa saunomisineen tms.). VMCF voi periä maksun majoittumisesta ja/tai ruokailusta niihin osallistuvilta.
  5. Kesän mittaan voi tulla ns. Jokerikulkureita eli paikkoja ja aikoja, jotka ilmoitetaan vasta lähempänä tapahtumaa. Seuraa siis ja pysy mukana.
  6. Pistelasku on yksinkertainen. Jokaisesta käydystä Kulkuritapahtumasta saat pisteitä, jotka on laskettu kotipaikan ja kulkuripaikan välisen etäisyyden mukaan yhteen suuntaan. Matkaa määritettäessä käytetään Google Mapsin nopeinta reittivaihtoehtoa.

Pisteitä saa 1 piste / alkava 100 km ajomatka / tapahtuma. Esim. Helsinki – Pudasjärvi 691 km = 7 pistettä.

Tämä koskee myös valvojia. Paikalle ON tultava Maxilla ajaen tai kyydissä, muuten ei pistettä tipu.

  1. Jos alaikäinen kannatusjäsen saapuu paikalle omalla moottoripyörällään, saa hän myös pisteen.
  2. 5 pisteestä saat hienon Kulkurimerkin, 10 pisteestä saat pronssisen Kulkurimerkin, 15 pisteestä saat hopeisen Kulkurimerkin ja 20 pisteestä saat kultaisen Kulkurimerkin.
  3. Ajokauden päätyttyä eniten pisteitä keränneet osallistujat palkitaan syyskokouksessa. Jos kisa päättyy tasapisteisiin eniten kirjattuja kilometrejä ratkaisee.

Ensimmäisen kerran saavutettuasi perus-, pronssi-, hopea- tai kultamerkin saat hihamerkin ja ”vuosi” laatan, jatkossa saavutettuasi saman tason saat vuosilaatan. Eli tavoiteltavana on neljän ”tasoisia” peruslaattoja ja niihin vuosittain ansaittavia vuosilaattoja. Kuitenkin niin, että vuosittain saat vain yhden tason vuosilaatan.

Kulkurimerkit toimitetaan syyskokouksen jälkeen.

Kahvituskuitti ja tilinumero toimitettava rahastonhoitajalle etanapostilla yhdistyksen osoitteeseen, osoite löytyy Yhteystiedot-sivulta.

Huom! kahvituskuitti on kuitti mistä ilmenee mitä on ostettu (tämän joutuu joskus pyytämään erikseen). Kuitti missä on pelkkä summa, ei ole oikea (esim. pankkikorttikuitti).

Kävijöiden tiedot sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.