Se on sitten tulevana lauantaina 23.9.2017 tämän kesän viimeinen kulkuri ja kulkurikahvit juodaan Ahvenanmaalla. Tätä kulkuria ei kannata missään nimessä missata, on joka kesä ollut yksi hienoimpia ja hauskimpia kulkureita . Sääkin näyttäisi kulkureita suosivan +16 astetta ja selkeää.
Osa porukasta lähtee jo perjantaina Turkuun ja yövymme Hotelli Cumuluksessa, vielä näyttäisi huoneita tuohon samaiseen hotelliin olevan vapaana, jos innostut liittymään joukkoomme. Perjantai illaksi olemme varanneet pöydän Ravintola Morrison'sista klo 20:00 . Jos päätä lähteä mukaan tai olet jo valmiiksi paikkakunnalla ja haluat liittyä iloiseen pöytäseurueeseen, etkä vielä ole mukana tässä varauksessa, laita viestiä tai kommentoi tätä julkaisua perjantai aamuun mennessä, niin yritämme kasvattaa tuota pöytävaraustamme tarpeen mukaan.
Lauantai aamuna lähdemme sitten Tallinkilla 8:15 Turusta ja olemme Ahvenanmaalla klo 13:15 ja Helsinkiin palaamme Tallinkilla, joka lähtee Ahvenanmaalta lauantaina klo 23:45 ja on Helsingissä sunnuntaiaamuna 9:15 .
Eiköhän lähdetä isolla porukalla päättämään tämä hieno kulkurikesä ja viettämään yhdessä hieno ja hauska päivä Ahvenanmaalla .
Susanna