SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULUT 19-20.11.2016

Vuoden 2016 syyskokous ja hauskat pikkujoulut on taas vietetty. Mahtavaa oli taas nähdä porukoita kesän jälkeen. Kokouksessa oli osanottajia ihan mukavasti 28 varsinaista jäsentä ja 12 kannattajajäsentä. Enemmänkin olisi porukkaa mahtunut :-).

Kokouksessa puheenjohtajuus vaihtui. Lassi luopui puheenjohtajan nuijasta ja luovutti sen Männistön Jarille. Lassi jatkaa kuitenkin varapresidentin tehtävässä. Myös uusi hallitus valittiin jatkuen samalla kokoonpanolla kuin aikaisemminkin. Varsinaisia jäseniä Lassi Korppi, Jarmo Viitanen, Hessu (Heikki) Heino, Toni Collander, Ari Kivinen ja Eeki Hänninen ja varajäseninä Mika Peräkylä ja Aarre Tuhola. Kulkurit ja kulkurikisan säännöt herättivät jälleen vilkasta keskustelua ja nyt valittiinkin kulkuritoimikunnalle puheenjohtaja Marko Sihvonen. Marko kokoaa kulkuritoimikunnan joka alkaa suunnittelemaan tulevan kesän kulkureita ja sääntöjä kulkurikisaan. Viimekesän kulkurikisan voittajat tietysti palkittiin ja voiton vei Mattilan Kari, kakkosena Eeki Hänninen ja kolmantena Kalle Kemppainen eli kaikki palkinnot meni pohjoisen pojille.

Syyskokouksen jälkeen lähdettiin viettämään pikkujoulua Tallinnaan. Syötiin hyvin hotelilla ja "poika" tietysti kiersi pöydästä pöytään ja kaikki pääsivät hörppäämään skumppaa maljasta. Ruuan jälkeen juhlat jatkuivat hotellihuoneessa, kunne vartija oli sitä mieltä, että meno oli liian rajua ja katsottiin parhaaksi siirtyä Virun yökerhoon jatkamaan juhlimista. Juhlat jatkui aamutunneille asti ja kyllä paluumatkalla oli hiukan väsynyttä porukkaa.

Aivan huikean hauska reissu on taas takana mahtavassa porukassa. Uusiakin kasvoja olisi ollut kiva nähdä mukana.

Nyt rauhoitumme joulun odotukseen. Heti alkuvuodesta 4.2.2017 onkin sitten mopomessut Helsingin messukeskuksessa ja sinne sitten kaikki sankoin joukoin mukaan.

Ohessa myös kuvakollaasi hauskasta reissusta. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa https://youtu.be/DQodIGwKmrw .

Rauhallista Joulun odotusta kaikille Maximaalisille tontuille :-)

T:Tiedoittaja