Jäsentiedote 30.05.2017                              

Tervehdys Maxistit,

Toukoajoissa tuli vietettyä viikonloppu Varkauden suunnalla.Mukana oli yli kaksikymmentä Clubilaista.Ilma oli keväisen raikas,mutta ei se menoa haitannut.Hauskaa oli ja Vulcanien järjestämistä kilpailuista tuli tietenkin voitto.Lisäksi palkittiin pitkämatkalaiset Harri ja Päivi Jacobson,joten pokaalia pukkasi.

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin lauantaina 27.5.2017 klo 10.00 alkaen.Kokouksessa oli läsnä 17 varsinaista jäsentä ja 4 kannatusjäsentä. Kokouksessa käytiin läpi sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Toukoajojen yhteydessä on perinteisesti pidetty järjestävien kerhojen puheenjohtajien kokous ja niin nytkin.Vulcanit arvioivat kävijämääräksi 180 - 200 henkilöä,mikä on aika normaali määrä.Honda Ridersien Pressa kertoili heidän jäsenmääränsä jostain syystä miltei puolittuneen ja heillä on vaikeuksia saada porukkaa innostumaan tapahtumasta.Toivotaan asiaan parannusta seuraaviin Toukoajoihin,kun järjestelyvastuussa on vuorostaan Yamaha Custom Club Finland.Paikkaa heillä ei ollut vielä tiedossa,mutta eiköhän se siitä selviä aikanaan.

Sunnuntaina tosiaan kotiinlähdön aikaan lämpömittari näytti +6 astetta. Oululaiset kertoivat lämpötilan laskeneen +4 asteeseen matkan aikana,mutta onneksi sentään alkoi vesisade:).Meillä ilma muuttui totaalisesti Jyväskylän jälkeen.Pilvet häipyivät ja Euraan saavuttaessa ilma oli jo+20 astetta,mutta sellasta se on aina välillä.

Kulkuriajot jatkuvat taas 9.päivä Vehoniemen kulkurilla,joten sinne taas joukolla moikkaamaan tuttuja ja toivottavasti tuleviakin tuttuja.Hyvää kesän alkua kaikille.

Jari#1089

Kuukauden kalenteri sponsori

Go to top